torstai 13. heinÀkuuta 2017


KesĂ€ kaikilla 😊🍩

Juhannuksen jÀlkeen aurinko helli ja nÀyttÀÀ kesÀisen Suomen kauneuden. Pelloilla työkoneiden ÀÀni kertoo uudesta sadosta, jolla turvataan tuleva talvi. Maauskoa tarvitaan puhtaan kotimaisen ruoan tuottamiseen. Uskoa riittÀÀ ja siitÀ olen kiitollinen. MeidÀn tilalla nuoret kantavat vastuun tilan töistÀ.

Alkuvuosi on ollut muutosten aikaa. Pohjanmaan Kokoomusnaisissa yli vuosikymmenen jĂ€rjestösihteerin tehtĂ€viĂ€ rautaisella ammattitaidolla hoitanut Hanna Pohto siirtyi uusiin kuvioihin. Aloitimme operatiivisen toiminnan Piirosen Petran kanssa kiinteĂ€llĂ€ yhteistyöllĂ€ kesken kiireisimmĂ€n kuntavaalikampanjoinnin. KiitĂ€n Petran aktiivisuutta ja asennetta hoitaa hommat.  Yhteistyö Kokoomusnaisten pÀÀsihteeri Jutan kanssa toimii niin ikÀÀn moitteettomasti ja asiat hoituvat mallikkaasti. Upeita naisia vastuunkantajina.

Politiikassa kevĂ€t on ollut mielenkiintoista ja vauhdikasta. On ollut pĂ€iviĂ€ jolloin aamuinen tieto on ollut iltapĂ€ivĂ€llĂ€ vanhaa.  Maakuntavaalien ajankohtaa on jĂ€nnityksellĂ€ odotettu. Yhteiskunnan rakenneuudistus vaatii monipuolista harkintaa, vaikka sitĂ€ on mĂ€rehditty jo vuosikymmeniĂ€. Paljon on nĂ€hty vaivaa nykytilanteen kartoitukseen. TĂ€rkeintĂ€ on, ettĂ€ potilas saa tarvitsevansa avun nopeasti silloin, kun se on tarpeen. Sujuvat hoitoketjut ja hyvĂ€t hoitokĂ€ytĂ€nnöt ovat olleet uudistuksen ytimessĂ€. 
Kustannukset sÀÀstyvĂ€t, kun oikea-aikainen hoito kohtaa laadukkaasti kulloisenkin tarpeen ja uutta tekniikkaa hyödyntĂ€en. Tervetuloa valinnanvapaus;  turvaamaan potilaan perushoito ja lisÀÀmÀÀn mahdollisuuksia asiakkaan vaatimiin ylimÀÀrĂ€isiin tutkimuksiin sekĂ€ lĂ€pivalaisemaan kustannuksia. TĂ€rkeintĂ€ on, ettĂ€ maakuntauudistus itse ohjautuu kansalaisia palvelevaksi ja henkilöstöÀ arvostavaksi organisaatioksi. Asenne ratkaisee.

Oma kesĂ€ni jatkuu jalkapallokentĂ€n laidalla, jĂ€nnittĂ€en. SiitĂ€ pitĂ€vĂ€t huolen kolme tyttĂ€renpoikaa, jotka pelaavat eri ikĂ€luokissa. On hienoa seurata, miten yhteistyö kehittyy kesĂ€n aikana ja kuinka joukkueen voima on nimenomaan saumattomassa yhteistyössĂ€. 

KesÀisin yhteistyöterveisin,

Anna-Maija

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kiitos kommentistasi!

Arjen auvoa ja rutiineja

Arki on palannut normaaleihin uomiinsa. Tai niin normaaleihin, kuin tÀssÀ vallitsevassa maailmantilanteessa on mahdollista. Lapset aloittiva...